Замовити дзвінок

   
   Наша країна продовжує жити в умовах війни. Дякуючи нашим воїнам, території Київської, Чернігівської та Сумської областей звільнені від загарбників. Запеклі бої перемістилися на Схід та Південь країни. Однак, від постійних ракетних ударів потерпає вся територія України. Тому актуальним все ще залишається підключення до глобальної мережі Інтернет бомбосховищ та підвальних приміщень будинків, що використовуються як бомбосховища.
Національний Інтернет-оператор ФРІНЕТ поставив собі за мету безкоштовно, у якості соціального проєкту, підключити якомога більше таких об’єктів, щоб люди завжди залишалися на зв’язку з рідними та були в курсі останніх подій. Адже ніхто не може бути впевненим, що небезпека минула, коли немає зв’язку із зовнішнім світом.
   Крім того, ФРІНЕТ безкоштовно підключає високошвидкісний Інтернет у військових об’єктах, штабах ЗСУ, гуманітарних штабах, підрозділах територіальної оборони, блок постах, державних установах та об’єктах критичної інфраструктури. Компанія у період воєнного стану бачить у цьому свою соціальну місію. Таким чином, ми боронимо інформаційний фронт і це наближає перемогу України. Загалом Інтернет-оператор підключив більше 150 таких об’єктів. З них близько 80 об’єктів – це бомбосховища та приміщення, що до них відносяться для укриття цивільних осіб, всі інші підключення – це об’єкти військового, адміністративного та оборонного значення.
   Компанія працює на території дев’яти областей України, загалом присутня у 320 населених пунктах та обслуговує понад 165 тисяч абонентів. Тому звертаємося до жителів та посадових осіб таких областей: Київська, Чернігівська, Житомирська, Хмельницька, Рівненська, Львівська, Івано-Франківська, Дніпропетровська та Запорізька (нажаль, тимчасово окупована), якщо ви ще не підключили послугу Інтернет у бомбосховищах та підвальних приміщеннях будинків, які використовуються як бомбосховища, військових об’єктах, штабах, підрозділах територіальної оборони, блок постах, державних установах та об’єктах критичної інфраструктури звертайтеся до контакт-центру компанії ФРІНЕТ за телефонами: (068)(050) 538 12 38 або залишайте заявку на сайті Ми обов’язково вас підключимо!
Слава Україні! Ми переможемо!